Setkání spolu 2021

20.09.2021

Tradiční spirálácká akce pro veřejnost Setkání spolu 2021 připadne v letošním roce na dny 5. - 6. října. Akce spadá do Týdnů duševního zdraví a zváni jsou všichni, koho zajímá problematika duševního onemocnění a chtějí třeba i podpořit někoho blízkého, kdo s duševním onemocněním denně bojuje.

Letos je akce spojená se Dnem otevřených dveří nového pracoviště na adrese J. Matušky 82/26a v Ostravě-Dubině, kde poskytujeme sociální služby lidem s duševním onemocněním v rámci multidisciplinárního týmu, nabízíme komunitní podporu veřejnosti v oblasti duševního zdraví a kde sídlí také naše chráněná šicí dílna a vedení organizace Spirála Ostrava.

O milou atmosféru, zajímavý program a lákavé občerstvení se postarají všichni Spiráláci. Těšíme se na Vás.

Tuto akci finančně podpořili Moravskoslezský kraj, Městský obvod Ostrava - Poruba, Mondelez Czech republic a Nadace Umění pro zdraví. 


Jak nás najdete? 

Naše nové Spirálácké pracoviště je v objektu bývalé školní družiny, nízká budova mezi panelovými domy, tmavě červené barvy, zelený plot. V budově sídlí u přední branky Středisko volného času a TCentrum. Náš vchod je zezadu budovy, kde najdete také malé parkoviště. Prosím parkujte radši v blízkém okolí, parkoviště u budovy má malou kapacitu.

Autem - parkujte prosím hned za mostem, který křižuje ulici Horní a ze kterého sjedete na Dubinu. Od parkoviště se vydáte přes cestu průchodem mezi paneláky a uvidíte náš objekt - z boční strany. Bližší branka je zezadu budovy. Sledujte šipky na zemi :-)

Tramvají - zast. Antonína Poledníka po levé straně, kolem obchodu Albert, průchod dřevěnou bránou stále rovně po chodníku, narazíte po pravé straně na zelený plot, brankou projdete přímo před vchodem Spirály.